Arts met stetoscoop

Verwijzen

Via ZorgDomein kunt u eenvoudig naar Borstzorgklinieken verwijzen.

Voor het plannen van een afspraak nemen we binnen drie werkdagen na ontvangst van uw verwijzing, telefonisch contact op met uw patiënt. Uw patiënt ontvangt vervolgens een afspraakbevestiging met informatie over het onderzoek en een routebeschrijving naar de kliniek. 

Contact Borstzorgklinieken

Contact Borstzorgklinieken

Indien u (arts/aanvrager) behoefte heeft aan persoonlijk advies of vragen heeft die u graag direct wilt bespreken, kunt u tijdens kantooruren (ma-vrij: 09:00 - 17:00 uur) contact opnemen via onze specialistenlijn op 06-41 64 07 43 of via e-mail naar artsen@borstzorgklinieken.nl.

nascholing artsen

Geaccrediteerde nascholing

Op 28 mei 2024 bent u van harte welkom op de nascholing 'Radiologische diagnostiek op het gebied van borstzorg in de volle breedte'.Deelname is kosteloos en de nascholing is geaccrediteerd met 2 punten ABC1.

De nascholing wordt in samenwerking met MRI Centrum georganiseerd. U bent van harte welkom en kunt zich opgeven via de website van MRI Centrum.

Programma

  • 17.30 - 18.30  Ontvangst en buffet
  • 18.30- 20.30  Nascholing
  • 20.30- 21.00  Afsluiting met een drankje

Heeft u vragen over het organiseren van een geaccrediteerde nascholing op uw locatie? Neem dan contact op via: info@borstzorgklinieken.nl